Sverige Telefon:
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Kontakta Oss
Specialerbjudande - Produkter Bästa pris
Specialerbjudande - Produkter
Bästa pris

Särskild Cialis Original
Köp Nu
Totala summan SEK 0.00
Du beställer 0 föremål
Totala summan
SEK 0.00
Du beställer
0 items

Checka ut

Frakt och leverans

När du handlar på minaapoteket.com får du alltid fri frakt när du beställer en order på över 2 000 kronor. Den fria frakten gäller oavsett hur många varor du beställer och oavsett vilka produkter det är du köper, och baseras på det totala beloppet som ordervärdet ligger på vid beställningstillfället. Om du beställer varor för mindre än 2 000 kronor tillkommer frakt, och vilken summa denna ligger på beror på orderns vikt och storlek. 

Leveranstiden är mellan en, och ett par, arbetsdagar. Vid beställning av en större order kan du vara tvungen att hämta ut paketet på postutlämningsställe. Du får då en avi och information om var du kan hämta ditt paket. Leveranstiden kan i dessa fall vara lite längre då det är fler transportörer som är delaktiga i logistiken. I andra fall kan paketet levereras direkt hem till dig. 

Vi ser alltid till att packa dina varor väl i ett tåligt emballage och i skyddade paket. Paketen är alltid neutrala och det syns inte vad som finns i dem, vilket är viktigt ur såväl säkerhetssynpunkt som av integritetsskäl. 

För att du ska kunna spåra paketet kan du följa spårningslänken vi skickar till din e-postadress vid beställning. Du kan då se var paketet befinner sig både geografiskt och processuellt. Beroende på vilken transportör det är som ansvarar för leveransen av ditt paket kan du i vissa fall även se beställnings-ID hos dessa. 

Vi ser alltid till att försöka leverera din order till dig så snabbt som möjligt. I vissa fall kan det dock hända att leveransen blir försenad, exempelvis på grund av fördröjningar hos transportören. Av den anledningen reserverar vi oss för förseningar. Om förseningen skulle bero på att en produkt du har beställt av oss inte längre finns tillgänglig kommer vi meddela dig om detta, samt skicka varan till dig så fort den finns på vårt lager igen. Vi kommer då att stå för den extra fraktkostnaden. 

Ifall varan skulle skadas eller försvinna under transporten är det säljaren alternativt transportaktören som är skyldig att ersätta detta, antingen med en ny vara eller genom att återbetala pengar. Om det skulle ske ska du kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan kolla på vilka lösningar som finns i just ditt fall. 

Om du vill avboka din order måste du göra detta innan den har skickats till dig. Om du ångrar ditt köp i efterhand kan du istället bli tvungen att hämta ut paketet och skicka tillbaka det. Tidsperioden du kan hämta ut paketet på är vanligtvis 14 dagar. I fall där paketet skickats till dig och inte hämtats ut kan du i vissa fall bli tvungen att betala en avgift för detta. 

Som kund är du ansvarig för att ha angivit en korrekt och giltig leveransadress, telefonnummer och e-postadress. För att brevbärare ska kunna leverera paket hem till dig behöver ditt namn finnas på dörren eller på postlådan. Om adressen som har angivits är felaktig eller ofullständig kommer varan att skickas tillbaka till oss. Kostnaden för detta betalas oftast av kunden. 

Om du av någon anledning skulle vara tvungen att skicka tillbaka varorna till oss, till exempel på grund av att varan är defekt eller är felaktigt expedierad, kommer vi att betala fraktavgiften för detta. Du behöver då kontakta oss i förväg, senast fem dagar efter att du mottagit leveransen, för att vi ska kunna hjälpa dig. Om möjligheten finns bör du även bifoga foton på varan. Det är enbart ursprungliga produktfel som omfattas av reklamationsrätten. Vi kommer då begära att du skickar varan i retur till oss, och skickar en speciell returfraktsedel hem till dig för att du inte ska behöva betala fraktavgiften.