Sverige Telefon:
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Kontakta Oss
Specialerbjudande - Produkter Bästa pris
Specialerbjudande - Produkter
Bästa pris

Särskild Cialis Original
Köp Nu
Totala summan SEK 0.00
Du beställer 0 föremål
Totala summan
SEK 0.00
Du beställer
0 items

Checka ut

Om oss

Minaapoteket.com är en plattform som erbjuder dig ett omfattande och bekvämt hälsovårdsalternativ. Här kan du få all hjälp du behöver och vi behandlar all kontakt med hög sekretess. Du behöver inte längre vända dig till din lokala hälsovårdscentral eller apotek, utan kan få hjälp direkt online. 

Hos oss hittar du flera legitimerade läkare som kan hjälpa dig med en behandlingsplan, vårdförslag och recept. Detta görs genom att du får träffa läkaren online och berätta om dina symptom, eventuella tidigare behandlingar och läkemedel du använt samt vilken behandling du önskar. Ni kommer sedan överens om lämplig behandling som passar dig så bra som möjligt och som kan ge ett så framgångsrikt resultat som möjligt för din hälsa. 

Vi samarbetar även med flera EU-registrerade apotek som gör att du snabbt och smidigt kan få tag i de läkemedel du behöver för din behandling. EU-registreringen innebär att apoteken är godkända att bedriva sin verksamhet i enighet med EU:s lagar och riktlinjer. Detta blir även en säkerhet för dig som kund, då du kommer veta vad det är du handlar. Oavsett om det rör sig om originalläkemedel eller generiska läkemedel kommer de alltid hålla en hög kvalitet.

Processen är enkel och på vår hemsida finns allt du behöver samlat på en och samma plats. Med säkra betalningsalternativ, snabb leverans och fria fraktalternativ kan våra tjänster vara ett bra alternativ, och komplement, till den platsbaserade vården. 

Vision

Vår vision är att ge dig som person ett större inflytande över din vård och behandling. Genom att tillhandahålla information om vilka olika behandlingsmetoder som finns får du också möjlighet att kunna fatta välgrundade beslut utifrån detta. I det yttersta är din hälsa alltid ditt eget ansvar, och att ta ansvar för sin hälsa innefattar även att söka hjälp och få behandling för de besvär man upplever. 

Hos oss kan du lita på att få hjälp och att få komma i kontakt med en läkare snabbt. Genom att förenkla processen från att kontakta en läkare, få recept och hämta ut sin medicin, är sannolikheten stor att fler känner sig manade att faktiskt söka hjälp för sina symptom. Inom både den statliga vården och den privatägda nationella vården är väntetiderna ofta långa, det kan finnas många olika brister och behandlingsalternativen som erbjuds är färre. Vi sätter alltid ditt bästa i fokus och strävar efter att ge dig en så bra kontakt, vård och behandling som möjligt. 

Vårt mål är att du ska kunna fortsätta ditt liv som vanligt – och allra helst ser vi naturligtvis att du blir fri från dina symptom och de besvär du upplever. Vi hoppas på att kunna hjälpa dig i största möjliga utsträckning, och är övertygade om att du inte kommer bli besviken om du beslutar dig för att kontakta oss. 

Vad erbjuder ni för hjälp?

Hos oss kan du få flera olika typer av hjälp, baserat på vad du är i behov av och vilka önskemål du har. På vår hemsida hittar du information rörande både hälsa, vård, behandlingsmetoder och olika läkemedel. Du kan även komma i kontakt med en läkare direkt online, som kan hjälpa dig med en behandlingsplan och har möjlighet att skriva ut recept till dig. Genom att vara en spindel i nätet mellan flera olika parter blir vi också en effektiv aktör. 

Vi kommer alltid göra vårt bästa för att se till så att våra kunder är nöjda, och är måna om att erbjuda så bra tjänster och produkter som möjligt för att uppnå detta. Vi strävar alltid efter att förbättras som företag och är idag ett av de etablerade onlineapoteken som finns på marknaden.

Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss!