Sverige Telefon:
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Kontakta Oss
Specialerbjudande - Produkter Bästa pris
Specialerbjudande - Produkter
Bästa pris

Särskild Cialis Original
Köp Nu
Totala summan SEK 0.00
Du beställer 0 föremål
Totala summan
SEK 0.00
Du beställer
0 items

Checka ut

Retur och återbetalning

För att returnera en vara börjar du med att registrera önskad retur på ditt användarkonto på vår hemsida, alternativt skickar ett e-postmeddelande till oss med information gällande vilken order det är som avses och vilka varor som önskas returneras. Du kan i samband med detta bli frågad att uppge dina bankkontouppgifter för att vi ska kunna göra en återbetalning till dig. Du kommer även få en retursedel skickad till dig, vilken du kan skriva ut själv och sedan skicka med paketet tillbaka till oss. 

Varorna ska alltid packa säkert och skyddat samt vara kvar i sina obrutna originalförpackningar. Det går oftast inte att returnera läkemedel eller liknande produkter av kundsäkerhetsskäl. Detta på grund av att det inte är tillåtet att sälja vidare returnerade läkemedel, utan de måste i såna fall förstöras när vi mottar dem. Anledningen till att det inte är tillåtet att skicka vidare tidigare köpta läkemedel beror på att vi måste garantera oss om att läkemedlen har förvarats på ett korrekt sätt och i en lämplig temperatur för att försäkra oss om att dess kvalitet är i behåll. Detta blir omöjligt att göra om varorna har befunnit sig utanför vårt lager och utanför våra transportkedjor. 

I fall där du vill returnera eller reklamera en produkt på grund av exempelvis tillverkningsfel kan du skicka ett e-postmeddelande till oss och berätta om vad som har inträffat.

Om du är osäker på vad som gäller för just din order är du alltid välkommen att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hitta en lösning!

Hur eventuell återbetalning görs beror på vilket betalsätt du har använt dig av vid beställningen. Nedan ges en beskrivning av vad som gäller vid några olika betalmetoder. 

Återbetalning vid köp med betalkort eller direktbetalning 

När vi har mottagit din retur eller reklamation kommer du att få ett e-postmeddelande från oss med en bekräftelse på detta. Om du betalade ditt köp med betalkort eller med direktbetalning kommer pengarna att sättas in på samma konto när återbetalningen görs. Det kan ta lite tid innan vi har mottagit din retur, vanligtvis upp till fem arbetsdagar, vilket gör att det kan dröja ett tag innan du har fått tillbaka dina pengar.

Återbetalning vid faktura 

Efter att du har skickat en retur eller reklamation kommer vi att skicka en mottagningsbekräftelse på detta till dig när vi fått returen eller reklamationen. Ifall du har handlat med faktura kommer det att göras en kreditering på varan. Om du har använt dig av en faktureringstjänst såsom Klarna och redan har betalat till dem kommer de att stå för återbetalningen. 

Om du har returnerat en del av din order ska du invänta en ny faktura som gäller för den kvarvarande ordern. Du ska inte betala den gamla fakturan i dessa fall, utan den nya som skickas till dig. Om du skickar tillbaka hela din order kommer också fakturan upphöra att gälla och du behöver inte betala den, och fakturaaktören ska makulera den ogiltiga fakturan. 

Återbetalning vid postförskott 

Ifall du ångrar ditt köp, vill göra en retur eller reklamera det du har beställt kommer vi att motta en returbekräftelse efter att du har gjort detta. Om du har betalat med postförskott är det din bank som kommer att återbetala pengarna till dig. Detta innebär att pengarna kommer att betalas ut till samma konto som användes vid köpet, alternativt det kontot som är kopplat till ditt personnummer. Om denna information saknas eller om din bank inte är ansluten till ett utbetalningssystem av det slaget kommer du istället att få en avi hemskickad, med vilken du kan lösa in pengarna. Återbetalning av denna typ sker vanligtvis mellan tre och sju arbetsdagar efter att vi har mottagit returen från dig.